subota, 16. studenoga 2019.

ŠIBENIK: Prosvjed stanara zgrade protiv postavljanja bazne stanice




Bazna stanica teleoperatera Tele2 Hrvatska postavljene po gotovo istim obrascima kao i većina baznih stanica u Hrvatskoj.

Povodljivi predstavnik stanara potpisuje ugovor u ime svih suvlasnika, premada za poslove izvanredne uprave treba pristanak svih suvlasnika, dakle 100% potpisa.


Stanovništvo se buni, ali protiv koruptivnih radnji i nepoštivanja zakona ne može se ništa dok se ne izađe na ulicu i prisli teleoperatera na uzmak kao što su to pokazali građani Vodica u zadnjem pokušaju postavljanja bazne stanice u centru.

Građani okupljeni oko inicijative @Vodice bez zračenja uspjeli su zaustaviti teleoperatera medijskim istupom i prosvjedom koji teleoperateri izrazito ne vole.

Tele2 Hrvatska
u svojoj objavi navodi kako ne postoje znanstveni dokazi o štenosti zračenja, a postoje li znanstveni radovi koji tvrde suprotno!?
Niz je znanstvenih radova koji upozoravaju na štetnost, postoji načelo predostoržnosti,
Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) svrstala je elektromagnetsko zračenje u grupu 2B - potencijalno kancerogeno, aklasifikacija bi se uskoro trebala i mijenjati.

Tko je Tele2 Hrvatska da odlučuje o našem zdravlju i našem pravu na zdrav život!?

Kada će se stati na kraj samovolji teleoperatera i kada će predstavnici suvlasnika i predstavnici teleperatera zbog ovakvih radnji završiti gdje im je i mjesto!?

Najnovije objave o baznim stanicama i ostalim izvorima elektromagnetskog zračenja
http://bit.ly/najnovije_objave


#zagrebbz

Nema komentara:

Objavi komentar